Tornar

PILOTA VALENCIANA: CARRER DE GALOTXA

freeyaz freeyaz  •  03-10-2022  •  Alboraia  • 

www.alboraya-online.com-2.jpg
www.alboraya-online.com-2.jpg

Código proyecto de gasto: 52

Mitjançant aquesta proposta de despesa corrent es busca l'adeqüació d'algun carrer del nostre poble per a que es puga jugar a galotxa, la modalitat germana d'escala i corda que es juga al carrer al nostre esport autòcton, la pilota valenciana. Així, es podrien recuperar les mítiques partides que es feien al passat a les festes del nostre poble. A més, també es podrien fer partides en altres festivitats com són el 9 d'octubre o el dia dels Peixets.

Tal volta, la millor zona per poder dur a terme aquestes partides seria el Carrer Miracle (darrere de l'esglèsia) o al Carrer Molí, tenint en compte les característiques del carrer i la seua amplària.

Contactant amb la Fundació de Pilota Valenciana, envien a jugar a jugadors professionals de primer nivell i es poden organitzar partides amb no més de 1000 euros. - Mediante esta propuesta de gasto corriente se busca la adecuación de alguna calle de nuestro pueblo para que se pueda jugar a "galotxa", la modalidad hermana de "escala i corda" jugada en la calle en nuestro deporte autóctono, la "pilota valenciana". Así, se podrían recuperar las míticas partidas que se hacían antaño en las fiestas de nuestro pueblo. Además, también se podrían llevar a cabo partidas en otras fiestas como el 9 de octubre o el dia dels Peixets.

Seguramente, la mejor zona para llevar a cabo estas partidas seria la Calle "Miracle" (detrás de la Iglesia) o la Calle "Molí", teniendo en cuenta sus edificios, la forma de su calle y la anchura de la misma.

Contactando con la Fundación de Pilota Valenciana, envian a jugar a jugadores profesionales de primer nivel y pueden organizarse partidas por no más de 1000 euros.

 


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
    No hi ha fites definides